Menü
 
 
Csevegő

 
Tényezők


Időjárás


Ezen a héten a forróság háttérbe szorul valamennyire. Az átlag hőmérséklet 28°C. Esőzés nem várható. Ám mielőtt nagy lenne a megkönnyebbülés meg kell jegyeznem, hogy kifejezetten jellemző lesz a szél és szélvihar. Korántsem orkán erejű, de azért elég rendesen megviselheti a rozoga kunyhókat és a környezetet.


Események


Jelenleg nincs!!!

Címe: -
Lényege: -
Kezdés: -
Zárás: -
 

 

 

 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldal

Adminok: Nicky, Selena, Hayle
Téma: túlélés, élet, vadászat, harc, valóságshow, non-realtime
Nyitás: 2017.07.17.
Zárás: ????
CSS: Sam and Aemy Design & LindaDesign


Karakterek:
Férfi: 7
Nő: 11

 
Cserék 
Sziget

A sziget már több száz éve lakatlan. Legalábbis a történelem szerint nem lépett ember erre a helyre. Ha meg mégis, akkor nem élte túl a szigeten. Volt valaki, aki mégis elmenekült és szörnyű történeteket mesélt egy törzsről, mely a saját vérét áldozza fel az Isteneknek. A matróz társai is mind meghaltak, szörnyűbbnél szörnyűbb halált haltak, melyet végignézett.

Egy sámánt látott, aki mintha elszívta volna az emberek lelkét, majd összegyűjtve sokkal erősebb lett. Éjjelente a meghalt emberek szellemei feléledtek, a kiutat keresve a szigetről. A matrózt az őrületbe kergették, de végül sikerült kijutnia a szigetről néhány nagyobb farönkön, de a meséit senki nem hitte el. Végül teljesen őrültnek nyilvánították, megölte magát, mert nem bírta elviselni társai halálát. A sziget titka így talán örökre fedve maradt. Eddig a napig! 

Kihalt falu: A szigeten található egy régi falu, melyről nem sok információ maradt meg, de a hajótörést szenvedő utasok ezen a helyen csoportosulhatnak. A faházikókban ellakhatnak és természetesen megvédi őket az időnként zord időjárástól is.

Műsorvezetők otthona: Mondanom se kell, hogy ez a műsorvezetők lakrésze. Ugyan külön kis luxus építményekben lakik a három vezető, de azért egymáshoz megközelíthető távolságra vannak. Csak akkor léphet ide be túlélő, hogy ha engedélye van rá, vagy maga a műsorvezető adott rá neki utasítást. Más különben büntetés jár érte.

Tengerpart: A csodálatos tengerpart mindig is vonzotta a turistákat. Háborítatlan partszakasz a sziget egész területén. Puha homok, kristálytiszta víz. Azonban azt ne feledjük, hogy a parton is és a vízben is egyaránt veszély leselkedhet az emberekre.

Áldozó hely: Misztikumokkal körbevett hely ez, érezhető a halál, mely körbeveszi ezt a sötét helyet. Vajon ember vagy állat áldozat maradványai láthatók szanaszét? Több száz éves alvadt vér a sziklákon, mely még hátborzongatóvá teszi a helyet, mely a sziget belsejében található, a dzsungel mélyén.

Barlang: Sötét barlangokkal tarkított a sziget, mely otthont ad több ezernyi denevérnek, barlanglakó állatnak és még ki tudja, hogy milyen teremtménynek. Vajon mennyire éri meg bemerészkedni a sötét barlangba? Ha belépsz, lehet, hogy már nem látod a napfényt.

Dzsungel: A sziget szinte fák rengetegéből áll, sűrűre nőtte ki magát, hiszen ember aligha járt erre felé az elmúlt században. Sok veszélyt, vadállatok, természeti erők és még talán mást is rejt a dzsungel, amiről ember még csak álmodni se mer.

Elhagyatott ház: Egy régi kis ház, sokat nem lehet tudni róla, de úgy hírlett, hogy egy nagyhatalmú sámán élt ott remete módjára. Vajon mennyi köze lehet ennek a sámánnak az áldozati helyhez? Bemersz lépni a rejtekébe, ahol ki tudja, mit találsz?

Függőhíd: Egy rozoga híd, melyre csak a legbátrabbak mernek rálépni. Pallói néhol hiányoznak, a szél a hatalmas szakadék felett folyton rángatja. Egyszer biztosan megadja magát, bár eddig még úgy látszik, hogy bírja a viszontagságokat.

Folyó: Krokodilok, emberevő halak és még sok más is megtalálható ebben a folyóban, mely a sziget közepén folyik át néhány mellékágával együtt. Tökéletese csónakázásra, de jobb, ha mindenki csak saját felelősségére ül be a csónakba. Nem tudhatja, hogy milyen lény készül lehúzni őt a mélybe.

Hajóroncs: Ősrégi, rozoga hajóroncs, melyet a tenger sodort a partra. Talán még a belsejében matrózok csontvázait is megtalálhatják az arra járók, de óvatosnak kell lenniük. Rengeteg veszélyes hüllő választhatja magának menedékül a régi hajtó.

Hegységek: Sziklaomlás, hegyi utak, állatok hagyta csapások tarkítják ezeket a hegyeket. Csak akkor érdemes nagy túrázásba kezdeni, hogy ha kellő élelem és víz áll a rendelkezésre. Ki tudja, hogy mikor zuhannak bele az emberek egy szakadékba, vagy zuhannak le a sziklákkal együtt.

Lezuhant repülő: Egy motor meghibásodás miatt lezuhant repülő romjai fekszenek szanaszét a fűben, melyeket a gaz teljesen benőtt. Csak nagyon éles eszközökkel lehet magunkat a roncs közelébe juttatni.

Vízimalom: A patak vizét már évszázadok óta forgatja ez a kis malom a szél segítségével. Csendes, nyugodt környéken helyezkedik el a kis malom. A sziget vadjai ritkán használják ezt a helyet, általában szarvasok, vaddisznók járnak csak. Veszélyesebb állatok elvétve jelennek meg ezen a környéken.

Mocsár: Büdös, iszapos, sötét. Az ember egy pillanat alatt, ha rossz helyre lép, akkor elsüllyed a mocsár mélyére és szörnyet hal. Senki sem fogja meghallani és vagy a krokodilok martaléka lesz a teste, vagy pedig az iszap teljesen magába olvasztja az évek során a tetemét.

Patak: Egy halk folyású patak folyik végig a szigeten, melynek vize tiszta, de nem árt vigyázni. Hiába a tisztaság, ha a bacilusok így is jelen vannak. Csak saját felelősségre igyák meg a vizet forratlanul.

Sziklák: A sziklák tetejéről igen kellemes a látvány. Az egész szigetet jó esetben be lehet látni. Tele van gyönyörű virágokkal a környék, de ne feledjük, hogy ez nem egy pihenő hely. A gyíkokkal ellentétben nem napozhatnak csak úgy hasukat süttetve a túlélők.

Sírok: Ki tudja, hogy kiket temettek ide és mi célból. Talán az áldozatokat, akiknek vére ahhoz a hatalmas nagy kőhöz tapad? Lehet, hogy éjszakánként a szellemeik az elhunyt embereknek visszajönnek kísérteni az élőket.

Sziklás alagút: Meredek sziklafalban található alagutakat vajon az idő formálta ilyenné, vagy valaki? Nagy kérdés, de még erre senki se jött rá. Az alagutak belsejében, ha nem figyel az ember, akkor hamar egy kürtő alján találhatja magát, vagy egyszerűen eltéved az alagutakban. Fény szinte egyáltalán nem jut a belsejébe.

Templom: A sziget szívében található templom romjai nagyon szépen tűrték az időjárás megpróbáltatásait, de ha valaki arra adja a fejét, hogy felmászik rá, számolnia kell a mérges kígyókkal, pókokkal, a sziklák leomlásával és azzal, hogy esetleg esténként egy dühös szellem próbálja elvenni a lelkét. Megéri arrafelé kalandozni vajon?

Virágos terep: Ez kifejezetten kellemes környék, tele illatos virágokkal, gyönyörű pillangókkal és növényevőállatokkal. A fű puha, a fák csak kevés napfényt engednek be, de az teszi kellemesen hűvössé a helyet. Tökéletes hely arra, ha egy kis nyugalomra vágyik az ember. Egyelőre…

Vízesés: A lezúduló víz hangja rengeteg állatot odavonz, hiszen tudják, hogy hol a vízlelőhely. A csodaszép vízesés szemet gyönyörködtető az emberi szemnek, turistalátványosságnak tökéletes, de a túlélők legnagyobb vízforrását fogja képezni egyelőre. Fürdőzésre tökéletes. 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto